Koks suaugusiųjų elgesys dažniausiai lemia, kad vaikas patiria emocinį (psichologinį) smurtą iš pačios artimiausios savo aplinkos? Kaip vaikai parodo, kad yra patyrę ar šiuo metu patiria emocinį (psichologinį) smurtą, net to neišsakydami žodžiais?

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos duomenimis kasmet vis daugėja smurto atvejų prieš vaikus, o emocinis (psichologinis) smurtas išlieka viena iš sunkiausiai identifikuojamų smurto rūšių. Todėl labai svarbu kalbėtis apie vaikų patiriamą smurtą.

Gegužės 23 d. 18.00 val. visus globėjus, budinčius globotojus ir įtėvius kviečiame į nuotolinę paskaitą „Vaikų patiriamo emocinio (psichologinio) smurto atspindys jų kasdienybėje“, kurią ves globos centro specialistė Ilona Vitkevičienė.

Paskaitos metu bus aptariama, koks suaugusiųjų elgesys dažniausiai lemia, kad vaikas patiria emocinį (psichologinį) smurtą iš pačios artimiausios savo aplinkos, kaip vaikai parodo, kad yra patyrę ar šiuo metu patiria emocinį (psichologinį) smurtą, net to neišsakydami žodžiais.

Būtina registracija: el. paštu [email protected] arba tel. 868576331.

Laikas: 2024 m. gegužės 23 d. 18.00-19.30 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu. Prisijungimo nuoroda bus atsiųsta užsiregistravusiems dalyviams.