Jie negali būti kartu, negali ir atskirai… Kiek tie vaikai gali pyktis… Čia apsikabinę, čia vėl muštynės… Kada Jūs baigsit…

Tokie pasakymai dažni tėvų, auginančių daugiau nei vieną vaiką, lūpose. Ar gali seserys ir broliai būti draugais? Kiek santykiuose toleruoti konkurenciją? Kaip tėvai gali padėti vaikams tapti draugais? Ką daryti tėvams (globėjams), kad konfliktų kiltų mažiau ir namuose būtų šiek tiek ramiau?

Balandžio 11 d. kviečiame tėvus į paskaitą „Geri brolių ir seserų santykiai. Kaip gali padėti tėvai?, kurią ves psichologė Kristina Girštautė.

Susitikimo metu aiškinsimės dėl ko susiklosto priešiški brolių / seserų santykiai, mokinsimės metodų kaip numalšinti kylančią konkurenciją ir konfliktus tarp vaikų, stiprinti pozityvius ryšius šeimoje.

Laikas: 2024 m. balandžio 11 d. (ketvirtadienis), 18.00 – 20.00 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/sRDRJyeJWTicSyMWA

Registracija vykdoma iki balandžio 9 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Norintys dalyvauti paskaitoje turės nuotoliniu būdu užpildyti ir pateikti dalyvio anketą bei dalyvavimo paskaitoje patvirtinimą elektroniniu laišku.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

Paskaita nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis. „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ projekto vykdytojas – Europos socialinio fondo agentūra. Projektas įgyvendinamas su projekto partneriais.