Kiekvienas išsiskyrimas – skausminga netektis. Prarandamas žmogus, su kuriuo draugauta, gyventa ilgą laiką. Atsisveikinama su dalele praeities, su bendro gyvenimo ateityje planais ir tikslais. Negrįžtamai baigiamas gyvenimo tarpsnis. Nuo išsiskyrimo dramos kenčia mažiausiai du žmonės, dažnai netgi daugiau: be partnerio, tai – vaikai, tėvai, uošviai, draugai. Skiriantis sugriūva ištisa gyvenimo koncepcija…

Nuo vasario 24 d. kviečiame prisijungti prie grupės, kuri skirta asmenims, išgyvenantiems skyrybas. Ši grupė ‒ tai vieta, kur esi laukiamas su savo skausmu ir įvairiais jausmais (pykčiu, kalte, gėda, liūdesiu ir t.t.). Grupės nariai ‒ tokie patys žmonės, išgyvenantys panašius jausmus, kaip ir tu. O kas geriau gali suprasti, jei ne panašioje situacijoje atsidūręs?

Grupės susitikimų metu kalbėsimės, dalinsimės patirtimi:

  • Kas aš dabar esu?
  • Vienišumas ir vienatvė.
  • Kaip padėti vaikams išgyventi skyrybas?
  • Kas padeda palaikyti ryšį su vaiku po skyrybų?
  • Ko mane išmokė skyrybų patirtis?
  • Ar dar galiu būti laiminga (-as) ir ar nauji santykiai – misija (ne-) įmanoma?

Grupės susitikimai vyks kartą per savaitę (nuo vasario 24 d. iki kovo 30 d.), iš viso – 6 kartai. Grupės užsiėmimus ves psichologė Ariana Karpovičiūtė, Lietuvos psichologų sąjungos ir Lietuvos grupinės analizės draugijos narė.

Ateikite ir kartu ieškosime stiprybės!

Laikas: nuo 2024 m. vasario 24 d. (šeštadienio), 10.00 – 12.00 val.

Vieta: VšĮ SOTAS, 2 aukštas, Kalvarijų g. 159, Vilnius (https://bit.ly/3vVJTJz).

Būtina registracija: https://forms.gle/FUNDDi3NrBGpHCKw9

Registracija vykdoma iki vasario 22 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected].

Savitarpio pagalbos grupė nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.