Gyvename visuomenėje, kurioje produktyvumas perdėtai sveikintinas. Psichologo kabinete neretai galima išgirsti – galėjau labiau pasistengti, galėjau daugiau padaryti, galėjau greičiau, gražiau, protingiau, galėjau… Reto žmogaus neaplanko panašios mintys, jausmai bei lūkesčiai sau. Kyla rizika įklimpti į šias mintis, o jeigu tokios mintys tampa kone vieninteliu santykio su savimi būdu, tai tiesus kelias į sau užduodamą klausimą aš – (ne)pakankama? O jeigu dar prie to pridėsim krislelį savęs sugėdinimo, ,,kiti tai…,o aš…“, užplūsta nusivylimo, apmaudo, nepasitikėjimo savimi jausmas, kurie pamažu ima apkartinti kasdienybę, stabdyti nuo įvairių gyvenimo galimybių ar kurti sunkumus tam tikrose gyvenimo srityse.

Tad jeigu pastebite, kad Jūsų santykyje su savimi kasdienybėje iškyla panašūs jausmai ir klausimai susiję su „(ne) pakankama aš?“ arba Jūsų santykis su savimi paremtas „nepakankama aš“ žvilgsniu, kviečiame nuo sausio 29 d. prisijungti prie psichologinės moterų grupės „Pašnekesiai – aš (ne) pakankama?“, kurioje pamėginsime paieškoti būdų kaip pamatyti save per pakankamumo žvilgsnį.

Grupėje nagrinėsime šias temas:

  • Moterų psichikos sveikata
  • Mano ribos
  • Savęs vaizdas
  • Tarpasmeniniai santykiai ir iššūkiai juose
  • Romantiniai santykiai ir iššūkiai juose
  • Kriziniai išgyvenimai
  • Karjera ir/arba motinystė

Grupės susitikimai vyks kartą per savaitę (nuo sausio 29 d. iki kovo 25 d.), iš viso – 8 kartai. Grupę ves psichologės Gerta Videikaitė ir Ineta Tamošiūnaitė.

Laikas: nuo 2024 m. sausio 29 d. (pirmadienio), 18 – 20 val.

Vieta: VšĮ SOTAS, 2 aukštas, Kalvarijų g. 159, Vilnius (https://bit.ly/3vVJTJz).

REGISTRACIJA BAIGTA.

Norintys dalyvauti grupėje pirmoje susitikimo metu turės užpildyti ir pateikti dalyvio anketą.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

Savitarpio pagalbos grupė nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.