Būna, kad pabendravę su mums svarbiu žmogumi pajuntame tam tikrą sunkumą, nors regimai nieko blogo kaip ir neįvyko? Nešiojamės tam tikrą kartėlį negalėdami tiksliai pasakyti, kokia to priežastis? Tokiu atveju galimai esame taip vadinamų „toksiškų“ santykių dalyviu. „Toksiškas“ bendravimas asmeniui ilgainiui daro neigiamą poveikį: mažėja pasitenkinimas gyvenimu, prastėja emocinis fonas, kartais atsiranda netgi psichosomatinių simptomų. Toksiškiems santykiams paprastai būdingos taip vadinamos smurtinio bendravimo schemos.

Sausio 24 d. kviečiame dalyvauti paskaitoje „Kaip atpažinti toksiškus santykius?“, kurią ves psichologas Andrius Atas.

Paskaitos metu pasigilinsime į tai, kas yra emocinis smurtas, kokių jo formų paprastai net nepastebime, suprasime, ar mūsų tarpusavio santykiams nėra būdingos smurtinio bendravimo schemos.

Laikas: 2024 m. sausio 24 d. (trečiadienis), 18 – 20 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/zNNimQvNE1gpshzcA

Registracija vykdoma iki 2024 m. sausio 22 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Norintys dalyvauti paskaitoje turės nuotoliniu būdu užpildyti ir pateikti dalyvio anketą bei dalyvavimo paskaitoje patvirtinimą elektroniniu laišku.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

Paskaita nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.