Esame pripratę, kad vienas iš paaiškinimų, kodėl santuoka baigėsi skyrybomis, yra – „nesutapo charakteriai“. Tačiau taip nepaaiškiname problemos esmės net sau patiems.

Gruodžio 12 d. kviečiame dalyvauti mokymų susitikime „Nesutapo charakteriai? Emocinis smurtas poroje ir jo pasekmė“, kurį ves psichologas Andrius Atas.

Susitikimo metu pažvelgsime giliau į tai, kaip santykius ilgainiui paveikia „erozija“ ne dėl mistinio charakterių nesutapimo, o dėl partnerių naudojamų emocinio smurto schemų, pasigilinsime į tai, kokios būna įvairaus intensyvumo emocinio smurto formos ir kaip jos veikia tarpusavio santykius šeimoje, bandysime atsakyti į klausimą, ar mes asmeniškai tikrai nenaudojame emocinio smurto. Keistis niekada ne vėlu.

Mokymuose kviečiame dalyvauti asmenis, išgyvenančius skyrybų atvejį. Skyrybų atveju laikomas sudėtingas asmenų, turinčių nepilnamečių vaikų, santuokos nutraukimo procesas, turintis neigiamą įtaką vaikui ir visai šeimos aplinkai, taip pat besitęsiantys skyrium gyvenančių vaiko tėvų ginčai dėl bendravimo su vaiku tvarkos, auklėjimo ir kitų dalykų, nutraukus santuoką.

Laikas: 2023 m. gruodžio 12 d., 18.00 – 19.30 val.

Vieta: susitikimas vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/qfYaPnbk6LD3PnDF6

Registracija vykdoma iki gruodžio 8 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

– – –

Mokymai nemokami, įgyvendinami pagal projektą „Pagalba šeimai skyrybų atveju – link stabilios aplinkos vaikui augti“, kuris yra finansuojamas LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis.