Vaikai auga saugūs, laimingi, sėkmingi ir emociškai sveiki tik tuomet, kai šalia esantys suaugusieji su jais kuria pagarbius ir patikimus santykius. Geri santykiai su tėvais stiprina vaikų motyvaciją ir psichologinį atsparumą, ugdo savivertę, mažina konfliktų, skatina bendradarbiavimą.

Gruodžio 9 d. kviečiame tėvus dalyvauti paskaitoje „Ryšio su vaiku kūrimas“, kurią ves socialinė pedagogė, pozityvios tėvystės mokymų vadovė Aurelija Zacharevičienė.

Paskaitos tikslas – siekti geresnio tėvų ir vaikų tarpusavio supratimo, šiltesnių santykių šeimoje. Paskaita skirta visiems tėvams, kuriems svarbus ryšys su vaiku ir kurie tiki kuriamo ir puoselėjimo ryšio galia bei galimybėmis. Tai akimirka, skirta stabtelėti, pasidalinti, ieškoti atsakymų į sau rūpimus klausimus apie savo nuostatas, bendravimo būdus bei pagarbaus santykio puoselėjimo galimybes.

Laikas: 2023 m. gruodžio 9 d. (šeštadienis), 10 – 12 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/dwDJcqB6ZYZZCuMu6

Registracija vykdoma iki gruodžio 7 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Norintys dalyvauti paskaitoje turės nuotoliniu būdu užpildyti ir pateikti dalyvio anketą bei dalyvavimo paskaitoje patvirtinimą elektroniniu laišku.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

– – –

Paskaita nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.