Stebite kaip jūsų vaikas bręsta. Gal paauglė dukra ar paauglys sūnus jau pradėjo vaikščioti į pasimatymus? Norėtumėte su jais padiskutuoti intymiomis temomis, tačiau nežinote nuo ko pradėti? Nedrąsu? Tuomet šis paskaita Jums.

Lapkričio 29 d. kviečiame dalyvauti paskaitoje „Kaip kalbėti su paaugliais apie lytiškumą?“, kurios metu bus gilinamasi į priežastis, kodėl nejauku kalbėti šia tema, nagrinėjama, kokie stereotipai ir baimės mus veikia, aptarsime kaip išvengti bendravimo klaidų ir kurti tokius tarpusavio santykius, kad vaikai drįstu su mumis kalbėtis intymiomis temomis bei klaustų, tartųsi, ieškodami informacijos ar priimdami svarbius gyvenimo sprendimus.

Paskaita skirta tėvams ir globėjams, auginantiems vaikus nuo 9 metų amžiaus. Paskaitą ves psichologė Kristina Girštautė.

Laikas: 2023 m. lapkričio 29 d., 18 – 20 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/Ge4L6NDNzEEDu4od6

Registracija vykdoma iki lapkričio 27 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Norintys dalyvauti paskaitoje turės nuotoliniu būdu užpildyti ir pateikti dalyvio anketą bei dalyvavimo paskaitoje patvirtinimą elektroniniu laišku.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

– – –

Paskaita nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.