Skyrybos – krizė visai šeimai, kada užgriūva galybė rūpesčių ir emocijų. Dažnai patekę į šią krizę tėvai, auginantys vaikus susimąsto, kaip išvengti žalos vaikui, kaip jautriai pasakyti ar pristatyti artėjančius pokyčius, sukurti stabilesnę aplinką.

Lapkričio 7 d. kviečiame dalyvauti mokymuose „Skiriamės. Kaip pranešti vaikui?“, kurių metu išgirsite apie vaiko poreikius bei raidos tarpsnius atitinkantį bendravimą, dažniausiai kylančias problemas ir galimas vaikų reakcijas, aptarsime, kaip tėvai gali padėti vaikui išgyventi pasikeitimus. Susitikimą ves psichologė Kristina Girštautė.

Mokymuose kviečiame dalyvauti asmenis, išgyvenančius skyrybų atvejį. Skyrybų atveju laikomas sudėtingas asmenų, turinčių nepilnamečių vaikų, santuokos nutraukimo procesas, turintis neigiamą įtaką vaikui ir visai šeimos aplinkai, taip pat besitęsiantys skyrium gyvenančių vaiko tėvų ginčai dėl bendravimo su vaiku tvarkos, auklėjimo ir kitų dalykų, nutraukus santuoką.

Laikas: 2023 m. lapkričio 7 d., 17.30 – 19.00 val.

Vieta: susitikimas vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/PTW1pkZb6PrBuZM88

Registracija vykdoma iki lapkričio 5 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

– – –

Mokymai nemokami, įgyvendinami pagal projektą „Pagalba šeimai skyrybų atveju – link stabilios aplinkos vaikui augti“, kuris yra finansuojamas LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis.