Lapkričio 9 d. kviečiame tėvus dalyvauti paskaitoje „Kaip auginti berniukus XXI amžiuje“, kurią ves psichologė – psichoterapeutė Jolita Stipinienė. Paskaitos tikslas – padėti tėvams labiau suprasti augančius sūnus ir jų poreikius, kad jie užaugtų nuoširdžiais ir kilniais vyrais.

Paskaitos metu aptarsime berniukų ir mergaičių skirtumus, kurie nėra tik išoriniai, bet yra ir biocheminiai. Kalbėsime apie 3 raidos etapus pagal S. Biddulph (2020), kaip pasirūpinti berniukų saugumu, kaip tvarkytis su namų darbais, kokie vyksta pokyčiai paauglystėje. Sužinosime, koks yra svarbus vyrų vaidmuo auklėjant berniukus ir su kokias iššūkiais susiduria vieniša mama. Diskutuosime apie tai, kaip suvokiamas vyriškumas XXI amžiuje.

Laikas: 2023 m. lapkričio 9 d. (ketvirtadienis), 18.00 – 20.00 val.

Vieta: paskaita vyks nuotoliniu būdu.

Būtina registracija: https://forms.gle/nJowwMvYx597BZwG7

Registracija vykdoma iki lapkričio 7 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Vietų skaičius ribotas!

Norintys dalyvauti paskaitoje turės nuotoliniu būdu užpildyti ir pateikti dalyvio anketą bei dalyvavimo paskaitoje patvirtinimą elektroniniu laišku.

Daugiau informacijos tel. 8 5 2121453 arba el. p. [email protected]

– – –

Paskaita nemokama, įgyvendinama pagal projektą „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ ir finansuojama 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.