VšĮ SOTAS spalio 19 d. (trečiadienį), 17.30 val. kviečia tėvus į nemokamą seminarą „Geri brolių/seserų santykiai: kaip gali padėti tėvai?“, kurį ves psichologė Kristina Girštautė. Seminaras vyks nuotoliniu būdu.

„Kaip šuo su kate, bet ir vienas be kito negali“ – taip dažnai girdim apibūdinamus brolių ir seserų tarpusavio santykius. Dėl ko vaikų santykiai įtempti? Ar įmanoma gyventi be vaikų konfliktų? Ką daryti tėvams, kad konfliktų kiltų mažiau ir namuose būtų šiek tiek ramiau? Seminaro metu mokinsimės metodų kaip numalšinti kylančią konkurenciją ir konfliktus tarp vaikų, stiprinti pozityvius ryšius šeimoje.

Seminare galės dalyvauti tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Registracija: https://forms.gle/BtQN8vpJtJaHDcFM8

Registracija vykdoma iki spalio 18 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Kiekvienas užsiregistravęs į seminarą dalyvis prisijungimo nuorodą gaus registracijos anketoje nurodytu elektroninio pašto adresu. Daugiau informacijos: [email protected]

Seminaras nemokamas, įgyvendinamas pagal projektą „Laimingoje šeimoje auga laimingi vaikai“, finansuojamą LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis.