VšĮ SOTAS birželio 27 d. (pirmadienį), 17.30 val. kviečia tėvus, globėjus, įtėvius ir budinčius globotojus į nemokamą seminarą „Brolių seserų santykiai“, kurį ves psichologė Kristina Girštautė. Seminaras vyks nuotoliniu būdu.

„Kaip šuo su kate, bet ir vienas be kito negali“ – taip dažnai girdim apibūdinamus brolių ir seserų tarpusavio santykius. Dėl ko vaikų santykiai įtempti? Ar įmanoma gyventi be vaikų konfliktų? Ką daryti tėvams/globėjams kad konfliktų kiltų mažiau ir namuose būtų šiek tiek ramiau? Seminaro metu mokinsimės metodų kaip numalšinti kylančią konkurenciją ir konfliktus tarp vaikų (tiek biologinių brolių seserų, tiek įvaikintų bei globojamų), stiprinti pozityvius ryšius šeimoje.

Seminare galės dalyvauti tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Registracija: https://forms.gle/bKMVDqE3Ump6zE489

Registracija vykdoma iki birželio 24 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Kiekvienas užsiregistravęs į seminarą dalyvis prisijungimo nuorodą gaus registracijos anketoje nurodytu elektroninio pašto adresu. Daugiau informacijos: [email protected]
Seminaras nemokamas, įgyvendinamas pagal projektą „Paslaugų tinklo globėjams, įtėviams, budintiems globotojams ir bendruomeninių vaikų globos namų darbuotojams stiprinimas“, finansuojamą LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis.