Balandžio 15 diena – SOTO gimtadienis! Šiandien, lygiai prieš 20 metų, savo veiklą Vilniaus senamiestyje, šalia Aušros Vartų, pradėjo kelių draugų iniciatyva įkurta nevyriausybinė organizacija SOTAS.

Du dešimtmečius išlikti aktyviai ir aktualiai organizacijai – užduotis ne iš lengvųjų, tačiau besikeičiančiose aplinkybėse SOTAS liko ištikimas idėjai, dėl kurios buvo įkurtas, – atsiliepti į poreikius, vis dramatiškiau iškylančius šių dienų žmogui, įgyvendinti troškimą padėti vaikams ir šeimoms, patiriančioms sunkumus. SOTO ilgametės veiklos sėkmė yra paremta žmonėmis, pasitikėjimu, žiniomis, profesionalumu, kompetencija, aistra ir įsipareigojimu padėti asmeniui siekti pokyčio savo gyvenime.

Švęsti 20 metų gimtadienį pradedame dėkodami visiems – esamiems ir buvusiems darbuotojams, savanoriams, partneriams ir rėmėjams.

Minėsime gimtadienį ne tik šiandien, bet ir visus ateinančius metus – prisiminsime svarbiausius pastarųjų dvidešimties metų įvykius, skleisime žinią apie mūsų veiklas. Esame tikri, kad ir ateityje SOTO laukia netikėtumų ir iššūkių kupina kelionė. Atsiverianti perspektyva vilioja ir masina, nes žinome, kuria kryptimi norime eiti pirmyn.