Nėra vieno visiems tinkamo recepto, kuris patartų, kaip elgtis kiekvienoje situacijoje, kokių klaidų nedaryti, kaip atsakingai auginti ir auklėti, kaip būti pavyzdžiu savo vaikams…“

VšĮ SOTAS kviečia tėvus, auginančius vaikus iki 10 metų, į paskutinį praktinių seminarų ciklo „Atsakingos tėvystės link“ susitikimą. Seminaro tema – „Vaiko emocinio atsparumo ugdymas“.

Nuotolinis seminaras vyks gruodžio 9 d. (trečiadienį), 18 val. Trukmė – 1,5 val.

Seminarų ciklą veda Vilma Jarmalavičienė (VšĮ SOTAS socialinė darbuotoja, Tarnybos atestuota specialistė).

Seminare galės dalyvauti tik iš anksto į jį užsiregistravę dalyviai. Registracija: https://forms.gle/p8VdZnzZVAYcMucTA Registracija vykdoma iki gruodžio 7 d.

Prisijungimo nuorodą ir instrukcijas gausite registracijos anketoje nurodytu el. pašto adresu.

Daugiau informacijos: [email protected] arba telefonu 868576331 (kviesti Vilmą).

***

Seminarų tikslas – suburti šeimas, auginančias vaikus, kalbėti tėvams aktualiomis temomis, atskleisti ne tik teorinę, bet ir praktinę puses, pasidalinti savo asmenine patirtimi, suteikiant galimybę pažvelgti į save, savo kaip tėvo/mamos vaidmenį iš šalies. Iš viso vyks 5 seminarai, kurių metu bus pristatomos ir aptariamos skirtingos, tačiau tuo pačiu labai susietos tarpusavyje temos. Seminarų dalyviams nebūtina dalyvauti visuose seminarų susitikimuose, kiekvieną kartą bus vykdoma atskira registracija.