Kviečiame tėvus, kurie augina paauglius nuo 10 m. į Pozityvios tėvystės įgūdžių mokymus. Tai tęstiniai, 8 susitikimų mokymai, kurie vyks kartą per savaitę nuo rugsėjo 22 d. iki lapkričio 10 d. Būtina dalyvauti visuose susitikimuose.

Mokymų tikslas – motyvuoti ir tobulinti tėvystės įgūdžius, suteikiant žinių apie efektyvius paauglių auklėjimo būdus ir ugdant praktinius pozityvios tėvystės gebėjimus. Susitikimai bus orientuoti į dalyvio aktualių tėvystės problemų praktinį sprendimą, grupėje aptariamos aktualios auklėjimo situacijos ir galimi tėvų sprendimai, aptariami individualūs sunkumai, dalinamasi gerąja patirtimi, skatinami naujų elgesio būdų bandymai, skatinama siekti savo elgesio pokyčių bei apie juos dalintis grupėje.

Registracija baigta.

Mokymus veda psichologas Andrius Atas.

Mokymų pradžia – rugsėjo 22 d. (antradienį), 18 val. (trukmė – 2 val.).

Vieta: VšĮ SOTAS, Kalvarijų g. 159, 2 aukštas.

Norime pabrėžti, kad saugodami mokymų dalyvių sveikatą, susitikimai bus organizuojami laikantis visų saugumo reikalavimų ir rekomendacijų. Organizatorius pasilieka teisę atšaukti mokymų susitikimus arba pakeisti jų datą, atsižvelgiant į epidemiologinę situaciją šalyje, galimus ribojimus ir draudimus.

-//-

Mokymai nemokami, įgyvendinami pagal projektą „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“, finansuojamą Europos socialinio fondo lėšomis. Mokymų dalyviai turės užpildyti dalyvio apklausos anketą.