VšĮ SOTAS (Socialinės tarnystės savanoriai) švenčia savo 10-ąjį gimtadienį!

Šia proga kviečiame Jus į labdaringą padėkos koncertą balandžio 12 d. 18.30 val. Vilniaus lenkų kultūros namuose, Naugarduko g. 76, Vilniuje.

 

Rengiamas koncertas yra padėka mūsų draugams, klientams, rėmėjams, partneriams, savanoriams, darbuotojams, praktikantams ir visiems kitiems už tai, kad buvo, yra ir, tikimės, bus su mumis ateityje. Tegu tai būna taip pat ir proga susitikti tiems, kurie seniai nesimatę ir susipažinti, tiems kurie dar nėra pažįstami.

Labdaringo padėkos koncerto metu bus renkamos aukos organizacijos SOTAS veiklų tęstinumui, todėl nesukite galvos dėl dovanų. Surinktos lėšos bus skirtos VšĮ SOTAS iniciatyvoms šeimų ir vaikų ugdymo srityje.

Renginys nemokamas.

Durys atidaromos 18 val.

Prašome Jūsų pranešti iš anksto apie savo dalyvavimą, nes tokiu būdu mums palengvinsite renginio organizavimą.

 

Laukiame Jūsų!

 

P.s. Atsiveskite draugų!

 

Kontaktai pasiteiravimui:

El.paštas [email protected]

Tel. (8-5) 2121453, mob. tel. 8 685 76331

 

Plačiau apie  koncertą 

Mūsų gimtadienio metu koncertuos talentingų muzikuojančių draugų grupė, paruošusi tradicinės ir šiuolaikinės lietuviškos muzikos koncertinę programą. Dainoms ir giesmėms bus akompanuojama gitara, fleita, kanklėmis, akordeonu ir pianinu.

Šis koncertas gimė iš Italijos ir Lietuvos kultūrinių mainų projekto apie savo tautos istoriją ir ją atspindinčias dainas. Praeitais metais buvo surengtas Italijos kalnų karių dainų koncertas Lietuvoje ir du lietuviškų tradicinių ir šiuolaikinių dainų koncertai Italijoje, prie kurių aktyviai prisidėjo ir organizacija SOTAS.

Jaunuoliai, rengiantys koncertą, nori pasidalyti tuo, ką atrado bandydami geriau suvokti savo šaknis, Lietuvos istoriją ir muzikos vaidmenį joje, t.y. kaip muzika prisidėjo formuojant žmonių tapatybę ir ginant ją laisvės kovų metu. Susidomėjimas dainuojančia revoliucija ir muzikinėmis tradicijomis yra neatsiejamas nuo pačių jaunuolių aistros muzikai, atsiradusios ir dėl juos išauginusios kultūros. Todėl nuo dainų ir giesmių, atspindinčių vienus iš įdomiausių ir svarbiausių Lietuvai istorinių momentų, pereinama prie šiuolaikinių, koncerto atlikėjų mėgstamų dainų. Taip per muziką pasakojama tautinė istorija persipina su asmenine jaunuolių istorija, nes juk praeitis domina tiek, kiek ji yra gyva ir susijusi su mūsų dabartimi.