VšĮ SOTAS balandžio 7 d. (trečiadienį), 17.30 val. kviečia globėjus, įtėvius ir budinčius globotojus į nemokamą seminarą „Kaip su paaugliu kalbėtis apie lytiškumą?“, kurį ves psichologė Kristina Girštautė. Seminaras vyks nuotoliniu būdu.

Seminaras skirtas globėjams, įtėviams ir budintiems globotojams, kurie augina, globoja ir prižiūri vaikus nuo 9 metų amžiaus.

***

Stebite kaip Jūsų vaikas bręsta. Gal jau pradėjo vaikščioti į pasimatymus? Norėtumėte su jaunuoliu padiskutuoti intymiomis temomis, tačiau nežinote nuo ko pradėti? Nedrąsu? Tuomet šis seminaras Jums.

Seminaro metu gilinsimės į priežastis, kodėl nejauku kalbėti šia tema, diskutuosime, kokie stereotipai ir baimės mus veikia, aptarsime kaip išvengti bendravimo klaidų ir kurti tokius tarpusavio santykius, kad vaikai drįstu su mumis kalbėtis intymiomis temomis bei klaustų, tartųsi, ieškodami informacijos ar priimdami svarbius gyvenimo sprendimus.

Žinios ir patirtis, įgytos seminare, suteiks daugiau pasitikėjimo savimi kalbėti su vaikais apie lytiškumą, išmoksite laisviau, be įtampos bendrauti su jais jautriais klausimais ir kurti saugumo jausmą perduodami žinią, kad „esu atviras dialogui“ visomis temomis.

***

Seminare galės dalyvauti tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Registracija: https://forms.gle/6UhArtX2HrgfWgUw7

Registracija vykdoma iki balandžio 6 d. arba kol bus surinkta pilna dalyvių grupė. Kiekvienas užsiregistravęs į seminarą dalyvis prisijungimo nuorodą gaus registracijos anketoje nurodytu elektroninio pašto adresu. Daugiau informacijos: [email protected]