Informuojame, kad VšĮ SOTAS globos centre nuo vasario mėn. prasideda tęstinių GIMK mokymų ciklas, skirtas globos centro koordinuojamoms globėjų, įtėvių, budinčių globotojų šeimoms. Kviečiame vasario 25 d., 17.30 val. globėjus, įtėvius ir budinčius globotojus dalyvauti pirmajame mokymų susitikime tema „Globos ir įvaikinimo poveikis šeimai“. Mokymus ves VšĮ SOTAS socialinė darbuotoja, atestuota GIMK specialistė Nijolė Giknienė. Mokymai vyks nuotoliniu būdu.

Mokymų metu:

  • aptarsime kokį poveikį vaiko globa ir įvaikinimas daro šeimai; kaip susidoroti su pokyčiais, kurie atsiranda šeimoje pereinamuoju laikotarpiu ir iššūkiais, su kuriais šeima susiduria priėmusi vaiką;
  • aptarsime vaiko globos ir įvaikinimo įtaką šeimos funkcionavimui, santykiams šeimoje ir santykiams už šeimos ribų;
  • pristatysime penkių žingsnių poveikio valdymo procesą, Jūs sužinosite, kaip išlaikyti ir sustiprinti santuokinius, tėvų-vaikų, ir brolių-seserų santykius;
  • aptarsime būdus padedančius šeimai užmegzti ir išlaikyti ryšius su bendruomene platesne prasme – apimdami išplėstinę šeimą, draugus, įvairias tarnybas, mokyklas, socialines tarnybas ir pan.

Mokymai vyks vasario 25 d., ketvirtadienį, 17.30 val. Trukmė – 1,5 val.

Mokymuose galės dalyvauti tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Registracija: el. p. [email protected] arba telefonu 86 857 6331. Registracija vykdoma iki vasario 22 d.

Prisijungimo nuorodą ir instrukcijas gausite Jūsų pateiktu el. pašto adresu.

-//-

Informacija apie kitus numatomus mokymus globėjams, įtėviams ir budintiems globotojams:

1. Mokymai „Pozityvaus elgesio skatinimas“, 2021 m. kovo 25 d. (laikas bus patikslintas);

2. Mokymai „Reagavimas į sunkumus“, 2021 m. balandžio 22 d. (laikas bus patikslintas);

3. Mokymai „Lytinio ugdymo klausimai“, 2021 m. gegužės 20 d. (laikas bus patikslintas).