Nėra vieno visiems tinkamo recepto, kuris patartų, kaip elgtis kiekvienoje situacijoje, kokių klaidų nedaryti, kaip atsakingai auginti ir auklėti, kaip būti pavyzdžiu savo vaikams…“

VšĮ SOTAS tęsia liepos mėnesį prasidėjusį praktinių seminarų ciklą „Atsakingos tėvystės link“. Kviečiame tėvus, auginančius vaikus iki 10 metų, į ketvirtąjį seminarą „Auklėjimo principai: nuo bausmės link drausmės“.

Seminaras vyks lapkričio 4 d. (trečiadienį), 18 val. Trukmė – 1,5 val.

Seminarų ciklą veda Vilma Jarmalavičienė (VšĮ SOTAS socialinė darbuotoja, Tarnybos atestuota specialistė).

Seminaro vieta: Kalvarijų g. 159, VšĮ SOTAS patalpose (II a.).

Būtina registracija: [email protected] arba telefonu 852121453 (kviesti Vilmą). Dalyvių skaičius ribotas.

Norime pabrėžti, kad saugodami seminaro dalyvių sveikatą, susitikimai bus organizuojami laikantis visų saugumo reikalavimų ir rekomendacijų. Organizatorius pasilieka teisę atšaukti susitikimą arba pakeisti jo datą, atsižvelgiant į epidemiologinę situaciją šalyje, galimus ribojimus ir draudimus.

//-//

Seminarų tikslas – suburti šeimas, auginančias vaikus, kalbėti tėvams aktualiomis temomis, atskleisti ne tik teorinę, bet ir praktinę puses, pasidalinti savo asmenine patirtimi, suteikiant galimybę pažvelgti į save, savo kaip tėvo/mamos vaidmenį iš šalies. Iš viso vyks 5 seminarai, kurių metu bus pristatomos ir aptariamos skirtingos, tačiau tuo pačiu labai susietos tarpusavyje temos. Seminarų dalyviams nebūtina dalyvauti visuose seminarų susitikimuose, kiekvieną kartą bus vykdoma atskira registracija.