VšĮ SOTAS kviečia specialistus, dirbančius globos ir įvaikinimo srityje, esamus globėjus ir įtėvius, budinčius globotojus, visus besidominčius globos ir įvaikinimo tema dalyvauti konferencijoje „Globa ir įvaikinimas: gerosios patirtys“.

Konferencija vyks 2020 m. rugsėjo 15 d. (antradienį), viešbutyje Panorama, Sodų g. 14, Vilniuje.

Konferencijos tikslas – stiprinti ir skatinti vaiko globą šeimoje ir įvaikinimą Lietuvoje, dalintis gerąją globos, įvaikinimo ir darbo su globėjais, įtėviais ir budinčiais globotojais patirtimi.

Dalyvių skaičius konferencijoje ribotas. Dėl to prašome registruotis tik tuos, kurie tikrai galės atvykti ir dalyvauti renginyje bei ne daugiau kaip 2 atstovus iš vieno globos centro, kitų įstaigų. Registracija: https://forms.gle/6fTL8z75M3FF6r8x7 Pasiekus dalyvių limitą, registracija bus uždaryta.

Preliminari konferencijos darbotvarkė: https://bit.ly/2YgNMYV. Konferencijos dalyvių pageidavimu bus išduoti pažymėjimai, patvirtinantys dalyvavimą renginyje.

Asmuo kontaktams: Martynas, 852121453, el. p. [email protected].

//-//

Norime pabrėžti, kad saugodami konferencijos dalyvių sveikatą, renginys bus organizuojamas laikantis visų saugumo reikalavimų ir rekomendacijų. Organizatorius pasilieka teisę atšaukti konferenciją arba pakeisti renginio datą atsižvelgiant į epidemiologinę situaciją šalyje, galimus ribojimus ir draudimus.