Liepos pirmąjį sekmadienį bus minima Globėjų diena. Artėjant šiai progai, liepos 2 d., 13 val. VšĮ SOTAS globos centras kviečia visus dalyvauti nuotolinėje paskaitoje – diskusijoje „Kaip megzti ryšį su globojamu ar įvaikintu vaiku?“.

Paskaitos metu bus aptartos pagrindinės priežastys dėl ko gali būti sudėtinga megzti ryšį su globojamu ar įvaikintu vaiku, bus pateiktos rekomendacijos kaip galima spręsti kylančias problemas. Paskaitos pabaigoje skirsime laiko Jūsų klausimams ir diskusijoms.

Paskaitoje kviečiame dalyvauti esamus globėjus ir įtėvius, visus, kurie svarsto galimybę tapti globėjais ar įtėviais, bet vis dar jaučia tam tikras abejones, kitus susidomėjusius asmenis.

Paskaitą skaitys VšĮ SOTAS psichologas, Tarnybos atestuotas asmuo Andrius Atas. Paskaitos trukmė – 1 val.

Paskaitoje galės dalyvauti tik iš anksto į ją užsiregistravę dalyviai. Prisijungimo prie paskaitos nuorodą ir instrukcijas gausite registracijos anketoje nurodytu el. pašto adresu.

Registracija į paskaitą: https://forms.gle/ZXeLL3y3QUPaTbGh6 Registracija vykdoma iki liepos 1 d. Dėl techninių galimybių dalyvių skaičius paskaitoje ribotas.