Informuojame, kad atsižvelgiant į švelnėjančias karantino sąlygas, VšĮ SOTAS nuo gegužės 18 d. pradeda teikti kontaktines socialines ir psichologines paslaugas įprastu adresu Kalvarijų g. 159.

Saugodami lankytojus ir VšĮ SOTAS darbuotojus, prioritetą ir toliau teiksime paslaugų teikimui nuotoliniu būdu, tačiau priimsime tuos asmenis, kuriems paslaugų teikimas nuotoliniu būdu nėra priimtinas ir tinkamas.

-//-

Norime informuoti, kad:

  • nerekomenduojame VšĮ SOTAS lankytis rizikos grupės asmenims (rizikos grupės asmenims priskiriami vyresnio nei 60 metų amžiaus asmenys ir (arba) sergantys lėtinėmis ligomis, nurodytomis Sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąraše, patvirtintame Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. kovo 23 d. įsakymu Nr. V-483 „Dėl Sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąrašo patvirtinimo“);
  • VšĮ SOTAS lankytojai privalo laikytis asmens higienos (rankų higiena, kosėjimo, čiaudėjimo etiketas ir kt.);
  • VšĮ SOTAS aptarnaujami tik nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones) dėvintys lankytojai;
  • VšĮ SOTAS neaptarnaujami lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).

-//-

Jei turite klausimų dėl apsilankymo ir paslaugų teikimo tvarkos VšĮ SOTAS, kviečiame kreiptis telefonu +370 (5) 2121453 arba elektroniniu paštu (darbuotojų kontaktus rasite čia https://www.sotas.org/musu-darbuotojai/).